Sdílejte chiptron.cz na sociálních sítích



RSS feeds

Pájecí stanice Weller za méně než 150Eur?Tisk

Nová pájecí stanice WE1010 dokazuje, že i kvalitní stanice se dá koupit za přijatelnou cenu. Řada WE je určena především pro školy, náročné hobby uživatele, studenty, vývojáře a pod.



Mít spolehlivou „Wellerku“ a přitom nezaplatit více než 150 Eur (bez DPH) zní celkem dobře, že?

Je pravda, že slušnou stanici od méně známých značek je možné koupit i pod 100 Eur, avšak obvykle narazíme na některé z hledisek, které daná páječka nesplňuje - ergonomie ručky, ovládání, spolehlivost, ESD bezpečnost, výběr hrotů, servisovatelnost, dostupnost náhradních dílů apod.



Nová linie WE (efficiency line) splňuje tohle všechno včetně ESD bezpečnosti, což není v této cenové kategorii pájecích stanic běžné.

Weller nešel ani tady do kompromisů, také stanice WE1010 je zkonstruována tak, aby vydržela náročné profesionální použití. Vzhledem k celkové koncepci je ovšem určena především pro školy, náročné hobby uživatele, studenty, vývojáře apod.


WE1010 má LCD displej a intuitivní ovládání pomocí MENU tlačítka. Jeho postupným stlačováním lze aktivovat nebo nastavit tyto funkce:

- standby time
- offset (-40.. +40°C)
- přepnutí jednotek °C/ °F
- uzamknutí/ odemknutí.



Kombinací kláves je také možné vrátit stanici do výchozího nastavení ("factory settings"). Nová ergonomická ručka WEP70 má zvýšený výkon na 70W a využívá klasické, osvědčené a cenově výhodné hroty série ET (na výběr 23 typů). Také přívodní kabel je vysoce flexibilní se silikonovou izolací odolnou teplu. Nový stojan PH70 je ověřené konstrukce s vysokou stabilitou.

Stanici WE1010 jsme zařadili mezi naše stabilní skladové položky značky WELLER. Pokud potřebujete více informací nebo se zajímáte i o neskladové položky, rádi Vám poradíme na adrese info@soselectronic.cz

Vlastnosti/Výhody
- kvalitní stanice za velmi přijatelnou cenu
- intuitivní ovládaní přes LCD displej a 3 tlačítka
- ideální pro školy, náročné amatéry ale i profesionály
- ESD bezpečná
- vícero funkcí (offset, úsporný režim, uzamknutí heslem)
- výborná přesnost nastavení teploty hrotu (± 2°C)
- výkon ručky 70W
- použitelná se všemi hroty série ET

Upozornění

Administrátor těchto stránek ani autor článků neručí za správnost a funkčnost zde uvedených materiálů.
Administrátor těchto stránek se zříká jakékoli odpovědnosti za případné ublížení na zdraví či poškození nebo zničení majetku v důsledku elektrického proudu, chybnosti schémat nebo i teoretické výuky. Je zakázané používat zařízení, která jsou v rozporu s právními předpisy ČR či EU.
Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva.
Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ.
10,466,200 návštěv