Sdílejte chiptron.cz na sociálních sítích



RSS feeds

S TEL 10WI získáte více prostoru na DPSTisk



Traco Power 10W DC/DC měnič pro prostorově omezené aplikace.

Série TEL 10WI je rodina izolovaných Traco Power konvertorů s výkonem 10W, které se dodávají v ultra kompaktním kovovém pouzdře DIP-16.

Hlavním cílem při vývoji této série měničů byla miniaturizace DC/DC konvertorů s nízkým výkonem až po limity technologie bez ztráty vysoké účinnosti. Série TEL 10WI představuje nový standard pro hustotu výkonu 3,83 W/cm3.

Tato série nabízí rozšířený rozsah vstupního napětí 4:1, dosahuje vysoké účinnosti až 86%, což dovoluje používat tyto měniče při teplotě až +70 °C při plném zatížení a až do +88 °C při 50% zatížení. K dispozici jsou dvě možnosti vstupního napětí: 9-36VDC a 18-75VDC. Tyto dva rozsahy pokrývají téměř všechny požadavky průmyslových aplikací.

Převodníky mají integrovaný vstupní filtr, který splňuje emisní normu EN 55032 / EN 55022 třídy A. Modely řady TEL 10WI jsou ekonomickým řešením pro kritické a nákladově citlivé aplikace v přístrojích, IT a průmyslové elektronice.

Pokud se zajímáte o další produkty značky Traco Power nebo potřebujete více informací, rádi Vám poradíme na adrese tracopower@soselectronic.com

Hlavní vlastnosti:
- Nejkompaktnější konvertor s výkonem 10W v kovovém pouzdře DIP-16
- Nejvyšší hustota výkonu 3,83 W/cm3
- Stíněné kovové pouzdro s izolovanou základovou deskou
- Velmi široký rozsah vstupního napětí 4:1
- Vysoká účinnost při nízkých tepelných ztrátách
- Rozsah provozních teplot -40 °C až + 88 °C
- Vestavěný filtr EN 55032 třídy A.
- Ochrana proti zkratu a přetížení
- 3 roky záruka na produkt
- Rozměry: 23,8x13,7x8mm

Upozornění

Administrátor těchto stránek ani autor článků neručí za správnost a funkčnost zde uvedených materiálů.
Administrátor těchto stránek se zříká jakékoli odpovědnosti za případné ublížení na zdraví či poškození nebo zničení majetku v důsledku elektrického proudu, chybnosti schémat nebo i teoretické výuky. Je zakázané používat zařízení, která jsou v rozporu s právními předpisy ČR či EU.
Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva.
Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ.
10,014,857 návštěv