Sdílejte chiptron.cz na sociálních sítích



RSS feeds

Hiearchie článků

11 letTisk

Ano, právě dnes v 8:41:31 před jednenácti lety jsem založil stránku chiptron(wz.cz).
Nejsou to kulatiny, ale i přesto se s vámi chci podělit o to, co se za poslední rok událo. Co se stalo za prvních deset let si můžete přečíst zde. V článku naleznete první loga, bannery, vzhled stránek.

...


Tááákže. Minulý článek jsem ukončil větami "Zajímavých desek začíná být už moc, v pravý čas přichází pomoc ze Slovenska #NadšenýBastlíř. Posílám desky... Richard Štefún píše články. "

K Richardovi (článek o ESP32 Firebeetle zde a zde) se přidal i Lukáš Beran, který svými články zaujal mnoho lidí. Mezi jeho nejčtenější články patří RaspberryPi - Raspbian + Domoticz, ESP8266 + ArduinoIDE + Domoticz a nebo Raspberry Pi - TVheadend na Raspbian, TV po domácí síti. Sepsal, prozatím, 3 díly návodu, jak programovat STM32 na platformě mbed.com/ .

I Gabriele R. Novotné chci poděkovat za její článek o stavbě vrtačky. Dozajista ne poslední článek na tomto webu.

...

V tomto i nadcházejícím roce se bude pokračovat v překládání článků z webu dfrobot.com o ESP32, Arduino a dalších, mezi bastlíři, populárních vývojových deskách.

...

Přes půl roku jste zde mohli číst články z webu www.soselectronic.cz. Očividně vás zaujaly, několik z nich patří do TOP 3 nejčtenějších článků za daný měsíc.

Byli jste na Maker Faire Prague? Chiptron.cz byl oficiálním mediálním partnerem této vyjímečné akce.

...

A co spolupráce s Martinem Tajčem a jeho Ráj bastlířů?
Máme za sebou druhý ročník soutěže Cena bastlířů. Opravdu úspěšný. Spousta cen, velký zájem jak bastlířů, tak i sponzorů a médií.

Díky společnému zájmu jsme se rozhodli vytvořit stránku CHIPNED.CZ, kde je seznam našich současných projektů.

...

Nejspíš jste zaznamenali změnu loga stránky chiptron.cz.

Nové


Původní


A aby těch změn nebylo málo, anglická verze time4ee.com také změnila své logo. Za návrh a tvorbu děkuji Jakubu Ouředníkovi.

Nové


Původní


...

Google plus končí, MeWe začíná.
Ano, google plus končí, pro spoustu lidí mrtvá sociální síť, pro další nemalou část unikátní sociální síť - zvláště pro elektroniky/bastlíře.
Prozatím to vypadá, že nová sociální síť, kam se budou uživatelů google plus stěhovat je MeWe.com.

Takže, kde najdete chiptron.cz?
Facebook - https://www.facebook.com/chiptronCZ/
Twitter - https://twitter.com/chiptronCZ
Youtube - https://www.youtube.com/user/chiptronWzCz/videos
Instagram - https://www.instagram.com/chiptronCZ/
MeWe - https://mewe.com/join/elektronika_vyvoj_design_projekty
a zatím i Google plus - https://plus.google.com/b/101220829087023776027/

...

Čtenáři, chci vám poděkovat za vaši přízeň, komentáře i nápady. Poděkovat chci současným i minulým partnerům a v neposlední řadě i bastlířům, kteří chtějí sdílet své úžasné nápady, projekty a návody. Právě díky nim bastlení zase vzkvétá.

Pokud máte nějaké dotazy, chcete sdílet vaše články na této stránce i s vaším podpisem a odkazem napište mi na chiptron(zavinac)chipned.cz.

Upozornění

Administrátor těchto stránek ani autor článků neručí za správnost a funkčnost zde uvedených materiálů.
Administrátor těchto stránek se zříká jakékoli odpovědnosti za případné ublížení na zdraví či poškození nebo zničení majetku v důsledku elektrického proudu, chybnosti schémat nebo i teoretické výuky. Je zakázané používat zařízení, která jsou v rozporu s právními předpisy ČR či EU.
Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva.
Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ.
10,092,825 návštěv